Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?
We streven er naar om na ontvangst van betaling binnen 1 tot 3 werkdagen de bestelling te versturen.

Hoe kan ik betalen?
Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, creditcard, PayPal, Klarna Achteraf betalen en Bancontact.

Zijn de prijzen inclusief BTW?
De prijzen op sokkenmania.nl zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
Alle bestellingen in Nederland worden via PostNL of DHL bezorgd als brievenbuspost of als pakketpost. Bij bestellingen met een totaal orderbedrag van €45,- of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en is alleen geldig bij levering in Nederland. Bij bestellingen met een orderbedrag van minder dan €45,- rekenen we een bedrag van €3,95 voor bestellingen die door de brievenbus kunnen en €6,95 voor pakketpost.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Alle bestellingen worden via PostNL of DHL bezorgd als pakket en/ of brievenbuspost.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?
Tot 14 dagen na de aankoop is het mogelijk om een gedeelte en/of de gehele bestelling te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert en bewijs kan overleggen van retourzending. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sokkenmania geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na aanmelding. Alle artikelen die je wenst te retourneren moeten vooraf aan ons kenbaar gemaakt worden via e-mailadres: info@sokkenmania.nl. Hiervoor dient wel het retourformulier ingevuld te worden.

Hoe lang duurt het voordat mijn geld retour is gestort?
Het aankoopbedrag inclusief verzending wordt binnen 14 dagen teruggestort bij aantoonbaar bewijs van verzending van de artikelen. De verzendkosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor rekening van de klant.

Ik heb een gratis artikel ontvangen maar wil een artikel retourneren en nu?
Een gratis verkregen artikel blijft alleen gratis wanneer er wordt voldaan aan de actievoorwaarden. Wanneer er besloten wordt een artikel retour te sturen welk onderdeel is van een actie, wordt het gratis artikel verrekend met het te crediteren bedrag en/of in rekening gebracht voor de actuele verkoopwaarden.