Spaarpunten

Bij Sokkenmania.nl geven wij als dank voor je bestelling spaarpunten. Deze unieke spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account en kunnen ingewisseld worden bij je volgende bestelling!

Hoe verdien ik spaarpunten?

Bij bijna elke bestelling ontvang je bij Sokkenmania.nl spaarpunten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij het afrekenen in te loggen op je persoonlijke account of éénmalig een account aan maken. Dit is een vereiste omdat wij dan de verdiende spaarpunten aan je persoonlijke account kunnen koppelen. Bij je bestelling kun je precies zien hoeveel spaarpunten je hebt verdient. Zijn er spaarpunten ingewisseld? Dan worden er geen spaarpunten toegekend aan de betreffende bestelling.

Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Bij het inwisselen is een spaarpunt €0,01 waard, voorbeeld 400 spaarpunten betekent €4,- korting. De spaarpunten zijn vanaf een bestedingsbedrag van €20,- in te wisselen op de afrekenpagina en zijn niet van toepassing op de eventuele verzendkosten.

Spaarpunten inwisselen

Spaarpunten kunnen ingewisseld worden bij bestellingen gelijk of hoger dan €20,-. Per bestelling kan er maximaal 500 spaarpunten ingewisseld worden. Bij gebruik van een kortingscode kunnen er geen spaarpunten ingewisseld worden.

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Helaas is het niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt je verzamelde spaarpunten alleen inwisselen bij een bestelling op Sokkenmania.nl. De spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders. Het is niet mogelijk spaarpunten van verschillende accounts bij één bestelling te gebruiken.

Geldigheid?

De verzamelde spaarpunten zijn onbeperkt geldig en zijn niet van toepassing op de verzendkosten.