Over Sokkenmania.nl

Sokkenmania.nl is een webshop die zich met name richt op de niet-standaard sok of panty, maar juist een assortiment probeert aan te bieden die je niet in elke winkel/ webshop te koop terug vindt.

Merken

Wij zijn altijd op zoek naar bekende en onbekende merken. We kijken niet alleen naar de kwaliteit en ontwerp maar ook naar het verhaal en de uitstraling van het merk en hun visie. Want beenmode is niet alleen een must om te hebben, maar is ook aanvulling op je levensstijl.

Momenteel voeren wij o.a. de volgende merken:

SOXO is bekend in de textiel markt in Polen en in de rest van de wereld. Momenteel wordt het merk in Polen in 10.000 winkels verkocht en wereldwijd in 2000 winkels. SOXO hanteert felle kleuren en staat bekend om haar dynamische vormgeving.

Solmate Socks is een merk dat is geselecteerd om het verhaal erachter. In 2014 is dit merk toegevoegd aan onze collectie en was gelijk een groot succes. De Solmate sokken zijn gemaakt van gerecycled katoen en worden allemaal met de hand gemaakt in Vermont North Carolina in Amerika. Elk paar is verschillend van elkaar oftewel mismatched socks.

Socks Mania is een collectie lijn van Happy Socks. Happy Socks is een wel bekend merk wereldwijd, welke opgericht is in Zweden in het jaar 2008. Happy Socks is opgericht met een bijzondere visie; het veranderen van een alledaags product in een kleurrijk design item dat ook nog eens geluk verspreidt.

Arthur George Socks was in 2012 opgericht door Robert Kardashian, een ster uit de populaire serie Keeping up with the Kardashians. Het merk Arthur George, is een combinatie van Robert’s tweede naam – Arthur – en van zijn (groot)vader’s tweede naame – George – en is ontstaan door zijn levenslange passie voor heren accessoires en zijn observaties voor de groeiende trend in levendige streetwear, en gebrek aan kleurrrijke, unieke sokken voor heren. Met bekende slogans als “Keep calm” en “YOLO”. Bezitters van Arthur George sokken kunnen hun gevoelens dus aan hun voeten dragen. Hierbij maak je een statemand en is tevens het motto van het merk: “Say it, live it, wear it”

Bonnie Doon is een merk dat al ruim 50 jaar mee gaat op de markt. Het is opgericht in 1957 in Amerika door Alex Lee Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. ‘Bonnie’ betekent mooi en ‘Doon’ is de naam van een rivier in Schotland.Een versnelde groei van de omzet in de negentiger jaren, is het gevolg van het succes op het gebied van de export binnen Europa. Inmiddels staat Bonnie Doon aan de basis van vele rages zoals bijvoorbeeld beenwarmers, teensokken, slobsokken en over-the-knees.

Unsimply Stitched is een Amerikaanse merk dat plezier en creativiteit inspireert door middel van sokken. Zij bieden zowel klassieke als trendy ontwerpen van comfortabele en hoogwaardigematerialen. Unsimply Stitched gelooft in het omarmen van individualiteit en expressie. Voor elke gelegenheid is er de perfecte sok. Of je nu van modern, klassiek of trendy kleding houdt, Unsimply Stitched is een merk voor elk type man. Het toevoegen van deze sokken aan je garderobe zal je garderobe UNSIMPLY fantastisch maken

Unieke acties

Wij zijn altijd bezig om de leukste en voordeligste actie’s te bedenken voor onze klanten. Dit kunnen aantrekkelijke kortingen zijn, maar ook gratis producten bij bestellingen. Sokkenmania.nl hanteert ook een beloningssysteem in de vorm van een spaarpunten systeem. Hiermee spaar je voor nog meer korting.